Wat is Domainchecker?
Domainchecker maakt gebruik van de whois server van Top Level Domain (TLD) aanbieders om te controleren of een domeinnaam al dan niet bestaat. Het resultaat van de zoekactie wordt getoond in een nette tabel zodat uw klanten direct kunnen zien of de door hen gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Waarom Domainchecker?
De afgelopen jaren heb ik vele mails ontvangen van klanten die Domainchecker wilden kopen. Keer op keer bleek dat de “gratis” scripts niet werken, waar Domainchecker dat wel doet! Naast dat u zeker kunt zijn dat dit script voor u werkt, krijgt u een “bug garantie”. Dit houdt in dat, zolang het script niet door derden is aangepast, ik u garandeer dat Domainchecker zal werken. Mocht het zo zijn dat een TLD aanbieder zijn interface aanpast, dan pas ik Domainchecker aan en krijgt u een gratis update. Om deze update te ontvangen dient u met mij contact op te nemen en uw factuurnummer te overhandigen. De update zal dan per mail aan u gestuurd worden.

Hoe werkt Domainchecker?
Domainchecker bestaat uit twee delen: een “frontend” en een “backend”. Het frontend is puur grafisch, en is het deel dat u aan uw klanten laat zien. Het backend is puur PHP en doet de daadwerkelijke verzoeken bij de TLD aanbieders. Doordat het frontend met AJAX werkt, hoeft uw klant de pagina niet te verversen bij het opvragen van de beschikbaarheid van een domein.

Hoeveel kost Domainchecker?
De huidige versie van Domainchecker (versie March 2013) wordt verkocht voor €16,00 incl. 21% BTW.

Hoe kan ik Domainchecker kopen?
Domainchecker wordt op factuur verkocht, zodat u later updates kunt ontvangen. Om een factuur aan te maken dient u per e-mail uw NAW-gegevens te sturen naar onderstaand mail adres. Als u het script namens uw bedrijf wilt kopen, dient u de NAW-gegevens van uw bedrijf te sturen.Meer informatie?

Voor de verkoop van dit script, kunt u contact opnemen met:
Valid CSS! Jeffrey Valid XHTML 1.0 Transitional


Koopt u dit script, of heeft u dit script gekocht?
Dan krijgt u op aanvraag een Gratis update toegestuurd!

Laaste Update: March 2013